Marketingpraktikant til innovativ robotvirksomhed

Vi søger en praktikant til vores Marketingsafdeling, som kan være med til at videreformidle vores tekniske budskab og videreudvikle vores visuelle identitet. I tæt samarbejde med vores marketingmedarbejder og salgsafdeling vil du skulle arbejde med mange forskellige opgaver, hvorfor du skal føle dig godt tilpas i et dynamisk miljø med en uformel tone og højt til loftet. Udover marketings opgaver rummer praktikstillingen også diverse ad-hoc og koordineringsopgaver.

Om os

Inrotech A/S er en fynsk robotvirksomhed, som udvikler mobile og stationære svejserobotter med unikt software og design, og vi stræber hele tiden efter for at nå nye højder. Vi er en af verdens førende virksomheder inden for svejseautomatisering til skibsbygning, offshore, vindmøller og andre industrier. Læs mere om os på: www.inrotech.com

Om dig

Du har øje for det grafiske design, SEO-optimering og ønsker at videreudvikle dine kompetencer i et dynamisk tech-miljø med højt tempo og stramme deadlines. Du er kreativ og har flair for formidling og visuel kommunikation. Du evner at arbejde selvstændigt og struktureret, er systematisk og har ordenssans, samtidig med at du har en positiv indstilling til nye opgaver. Du kan tale og skrive engelsk på et højt niveau.

Kvalifikationer og arbejdsopgaver

  • Design og visualisering (konceptudvikling)
  • Grafiske designopgaver
  • Fortrolighed med brug af Adobes programmer
  • SEO, Google Ads og LinkedIn vil være et plus

Vi tilbyder

  • Mulighed for at udfordre, udvikle og udforske eksisterende grafiske og visuelle kompetencer samtidig med, at du tilegner dig ny tech-viden
  • Netværksopbygning og sparring med kompetente og ambitiøse kollegaer
  • En god udtalelse efter praktikopholdets afslutning
  • Lækker og gratis frokost ordning! 

Praktikken er en fleksibel og ulønnet fuldtidsstilling, og vi optager løbende praktikanter. Er du interesseret, så send en ansøgning til job@inrotech.com. Du kan forvente at få svar ca. to til tre uger efter, at vi har modtaget din ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Inrotech uses cookies to ensure you get the best experience on our website.